Kuskus Mustafa z orientální kuchyně
Autor receptu: Eva Bániková
Vyzkoušejte tohle lehké jídlo arabského světa, které Vám zabere maximálně 10 minut.
Na přípravu budeme potřebovat:
- kuskus / Chevron Nutrition
- olivový olej
- sůl / himalájská růžová sůl Chervon Nutrition
- fazolky s kukuřicí v rajčatové omáčce
- salátovou okurku
- mrkev
- balkánský sýr
Postup:
Kuskus si dáme do misky nebo hlubokého talíře a následně přidáme trošičku olivového oleje, sůl a zalijeme vařící vodou. Kuskus necháme v nádobě, zamícháme a zakryjeme talířem. Než nám změkne kuskus, tak si nakrájíme okurku, mrkev a nastrouháme balkánský sýr. Když máme kuskus měkký, tak už jen přidáme fazolky s kukuřicí v rajčatové omáčce, okurku, mrkev a posypeme balkánským sýrem.
Přejeme dobrou chuť.
VIDEO RECEPT: